EF KIDS ANAOKULU FARK YARATIYOR
Haber
11 Eylül 2024 - Çarşamba 13:03
 
EF KIDS ANAOKULU FARK YARATIYOR
Karaağaç’ta eğitim veren EF KIDS Anaokulu yeni eğitim öğretim sezonunda güçlü ve başarılı eğitim kadrosuyla 3-6 yaş arası çocukları sürekli gelişen dünyaya ayak uydurabilen saygılı, sevmeyi ve sevilmeyi bilen, özgüveni yüksek, aile ve toplum değerlerinin bilincinde olarak sıcak ve sevgi dolu ortamda yetiştirmeyi hedefliyor.
EĞİTİM Haberi
EF KIDS ANAOKULU FARK YARATIYOR

EFF KIDS yaptığı açıklamada; “Haftalık ders programlarında Native Speaker eşliğinde İngilizce eğitimi, Uzman eğitmen eşliğinde Çocuk Yogası ve Pilates, Satranç, Mental aritmetik ve Müzik dersi ile öğrencilerimizi buluşturuyor. Doğa ile iç içe, aileleri ve öğrencilerle ilk sözümüz kendilerine güvenen mutlu çocuklar yetiştirmektir. EFkids Anaokulu olarak, en değerli varlıklarımızı geleceğe emin adımlarla hazırlamak için sizlerleyiz” denildi.

“HEDEFİMİZ BAŞARILI BİREYLER YETİŞTİRMEK”
Eğitim hayatına başladığı günden bu yana profesyonel eğitim kadrosuyla hem çocukları hem de aileleri memnun eden EF KIDS Anaokulu bu sene de farkını ortaya koymak için kolları sıvadı.
Sene boyunca birbirinden güzel ve çocuklara unutulmayacak eğitim programıyla yine bölgede adından sıkça söz ettirecek olan EF KIDS tüm öğrencilere, öğretmenlere ve velilere yeni eğitim yılında başarılar diledi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: EF, KIDS, ANAOKULU, FARK, YARATIYOR,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
EF KIDS ANAOKULU FARK YARATIYOR
EF KIDS ANAOKULU FARK YARATIYOR
Yorumlar
Haber Yazılımı